Terug

Volg Vandaag Inside

Dest in de basis bij Barcelona

Dest in de basis bij Barcelona

29 nov 2020, 15:05

Ronald Koeman heeft zondag in de thuiswedstrijd van FC Barcelona tegen Osasuna toch een plaats ingeruimd voor Sergiño Dest. De van Ajax overgekomen verdediger klaagde na het duel in de Champions League van dinsdag bij Dinamo Kiev over vermoeidheid. Maar Koeman heeft door de blessure van Sergi Roberto weinig alternatieven voor een plek rechts achterin.

Lionel Messi en Frenkie de Jong zijn er zoals verwacht gewoon weer bij. Het duo kreeg afgelopen week rust en hoefde niet mee te reizen naar Oekraïne. Sergio Busquets, terug van een blessure, zit op de bank.

Het duel tussen Barcelona en Osasuna begint om 14.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.