Terug

Volg Vandaag Inside

Dest, Coutinho en Ezzalzouli nieuwste coronagevallen FC Barcelona

Dest, Coutinho en Ezzalzouli nieuwste coronagevallen FC Barcelona

30 dec 2021, 12:02

Het wordt voor FC Barcelona-trainer Xavi steeds lastiger een goed team op de been te brengen voor de uitwedstrijd van zondag tegen Real Mallorca. Oud-Ajacied Sergiño Dest, Coutinho en Abde Ezzalzouli zijn positief getest op het coronavirus en zitten in quarantaine.

Het aantal besmette spelers bij Barcelona is daarmee op tien gekomen. De voorbije dagen legden ook Clément Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba, Alejandro Balde, Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti en Gavi al positieve tests af.

Bij de tegenstander van Barcelona heeft het coronavirus overigens ook toegeslagen. Real Mallorca meldde woensdag vier positieve gevallen in de spelersgroep. Ook drie stafleden legden een positieve test af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.