Terug

Volg Vandaag Inside

Dest bevestigt voorste kruisband te hebben afgescheurd

1 mei 2024, 15:47

PSV'er Sergiño Dest bevestigt dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. "Dat was heel lastig voor mij om te horen. Ik zal er voor een langere periode uit zijn", aldus de linkervleugelverdediger op de clubkanalen van PSV.

Dest liep de blessure anderhalve week terug tijdens de training op. Trainer Peter Bosz zei al rekening te houden met het ergste, maar wilde dat Dest zelf zou zeggen wat hij precies mankeert. "Ik zal binnen korte tijd worden geopereerd en dan moet ik gaan werken aan mijn herstel. Ik weet wel dat ik er sterker uitkom, dat is een ding wat zeker is. Voor de rest is het nu hopen op het beste", zegt de Amerikaan.

Dest had een belangrijk aandeel in de aanstaande landstitel van PSV, die de Eindhovenaren zondag op eigen kracht binnen kunnen halen als ze minimaal gelijkspelen tegen Sparta Rotterdam.

Peter Bosz vertelde onlangs over het moment waarop Dest zijn PSV-teamgenoten vertelde over zijn blessure: "Daarna was er doodse stilte." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.