Terug

Volg Vandaag Inside

Dessers: 'Vervelend dat Johan mij altijd moest aanpakken'

Dessers: 'Vervelend dat Johan mij altijd moest aanpakken'

29 apr 2020, 14:34

Onlangs opperde oud-voetballer Hedwiges Maduro het idee om de rollen eens om te draaien en de journalisten te laten beoordelen door de voetballers. Cyriel Dessers geeft hier in gesprek met Hélène Hendriks gehoor aan en start met Johan Derksen, die in het verleden niet altijd even enthousiast was over de spits van Heracles Almelo.

'Ik vond het wel vervelend dat hij een paar jaar lang mij altijd moest hebben. Dat hij mij moest aanpakken. Maar ik denk dat ik hem dit jaar op het veld wel antwoord heb kunnen bieden’, zegt Dessers.

Toch neemt de Belgische aanvaller Johan niks kwalijk. ‘Hoe lang doet die man dit al? Hij verdient er zijn geld mee, dus hij zal toch wel iets kunnen? Er kijken genoeg mensen naar, dus dat is ook een kwaliteit. Anders zou Veronica hem niet in dienst nemen.’

De beoordeling wordt afgesloten met een cijfer. ‘Hij kan er net mee door, een 5,5’, lacht Dessers.

Waar Johan net een voldoende scoort, is Dessers lovend over FOX Sports-analist Arnold Bruggink. 'Hij heeft altijd een sterke en goede mening, zonder iemand persoonlijk af te branden. Hij zal misschien zeggen: die jongen was niet zo gelukkig vandaag, of de ploeg deed het niet goed. Hij zal nooit zeggen: die kan er echt helemaal niks van', aldus Dessers, die zich ook positief uitlaat over Jan Joost van Gangelen.

Dessers onthult in de video hieronder ook welke analist in de kleedkamer van Heracles Almelo op minder lovende woorden kan rekenen. ⬇

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.