Terug

Volg Vandaag Inside

Dessers komt met heerlijke reacties op Twitter na week vol winnende treffers

Dessers komt met heerlijke reacties op Twitter na week vol winnende treffers

7 nov 2021, 23:59

Cyriel Dessers schoot Feyenoord afgelopen week drie keer als invaller naar een overwinning. De spits tekende zondag in de 92e minuut van de thuiswedstrijd tegen AZ voor de winnende treffer, net als een week eerder tegen Sparta. Dessers maakte donderdag in de slotfase van het uitduel met 1. FC Union Berlin ook al de bevrijdende 1-2.

Op Twitter plaatste Feyenoord zondag daarom een tweet met de tekst: 'Hoe was jouw werkweek? Dit was die van Cyriel Dessers,' met daarbij een overzicht van de drie duels waarin de spits de matchwinner was. Dessers, die drie keer invaller was, reageerde daarop grappend: 'Gelukkig morgen een vrije dag om uit te rusten.' Twitteraar Ferry de Bont antwoordde vervolgens: 'Van die paar minuten?' waarop de spits zei: 'Al dat vieren altijd, Ferry 😅.'

Dessers reageerde ook nog op een tweet waarin Twitteraar TheFev schreef: 'Shout-out naar alle Feyenoord zuurpruimpjes op transfer deadline day, @CyrielDessers.' De spits antwoordde kort en bondig: 'Oeps 😂.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.