Terug

Volg Vandaag Inside

Deschamps wil van geen salonremise weten

Deschamps wil van geen salonremise weten

15 nov 2018, 19:36

ROTTERDAM (ANP) - Spelen om te winnen met de gedachte dat een gelijkspel voldoende is. Zo benadert Frankrijk de uitwedstrijd van vrijdag tegen het Nederlands elftal in de Nations League. ,,We willen ons graag van de groepswinst verzekeren. Daar zijn we voor gekomen", zei bondscoach Didier Deschamps.

De wereldkampioen heeft aan een gelijkspel voldoende voor een plaats in de halve finales van de nieuwe competitie van de UEFA. De kans bestaat dat Oranje tijdens de wedstrijd ook wel kan leven met een punt. In dat geval wordt het voor Duitsland wel heel lastig om degradatie te ontlopen.

Deschamps wilde voor de laatste training voor het duel in de Rotterdamse Kuip van geen salonremise weten. Hij mist met de geblesseerde Lucas Hernandez en Samuel Umtiti wel twee van zijn vier favoriete verdedigers. ,,Maar we hebben meer goede spelers", zei de bondscoach die ook geen beroep kan doen op de gekwetste Paul Pogba, Anthony Martial, Alexandre Lacazette en Benjamin Mendy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.