Terug

Volg Vandaag Inside

Deschamps waarschuwt Chelsea-aanvaller Giroud

Deschamps waarschuwt Chelsea-aanvaller Giroud

17 nov 2020, 10:02

Didier Deschamps heeft Olivier Giroud gewaarschuwd dat de situatie bij zijn club Chelsea moet veranderen, wil hij zijn plek in de nationale ploeg van Frankrijk niet verliezen. De 34-jarige Giroud kan op weinig speeltijd rekenen in Engeland en de aanvaller heeft dit seizoen pas drie keer gespeeld in de Premier League.

"Ik geef nooit advies, ik geef alleen een mening. Uiteindelijk is het de beslissing van de speler. Hij weet hoe ik erover denk, al vergeet ik niet wat hij heeft gedaan en nog zou kunnen betekenen", zei Deschamps maandagavond, een dag voor het duel met Zweden in de Nations League.

"Hij heeft in situaties gezeten die soms ingewikkeld waren om mee om te gaan en zijn huidige situatie is niet goed voor hem. Of het hetzelfde blijft of verbetert? Dat is aan hem. De situatie waarin hij zich momenteel bevindt kan niet eeuwig voortduren. Voor maart zal hij een andere situatie moeten vinden dan deze."

Giroud heeft in 104 wedstrijden voor Les Bleus 42 keer gescoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.