Terug

Volg Vandaag Inside

Derde Café Hendriks & Genee met Peter R. De Vries

Derde Café Hendriks & Genee met Peter R. De Vries

15 nov 2019, 15:00

Zondag is de derde aflevering van Café Hendriks & Genee te zien bij Veronica. Te gast zijn Peter R. de Vries, Piet (Li)Keur en Marga Bult.

Oud-Eurovisiesongfestivaldeelnemer Marga Bult komt langs om te praten over songfestival in Rotterdam. Moet het kabinet meebetalen aan het organiseren en wie moet ons vertegenwoordigen?

Piet (Li)Keur is oud-voetballer van onder andere Heerenveen en Feyenoord die beter bekend staat om zijn uitspattingen buiten het veld dan om zijn kwaliteiten in het 16-metergebied. Hij komt vertellen over zijn biografie.

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg leek deze week wereldnieuws. Peter R. de Vries komt langs om te praten over privacy en het gevaar van social media.

Wilfred vs. Peter R. de Vries: 'Kennis van zaken, daar ontbreekt het vaak bij jou aan…'

Wilfred vs. Peter R. De Vries: "Kennis van zaken, daar ontbreekt het vaak bij jou aan..."
11:02
Wilfred vs. Peter R. De Vries: "Kennis van zaken, daar ontbreekt het vaak bij jou aan..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.