Terug

Volg Vandaag Inside

Derde Belg voor Excelsior

Derde Belg voor Excelsior

13 aug 2018, 19:03

ROTTERDAM (ANP) - Excelsior heeft de selectie versterkt met de Belgische verdediger Siebe Horemans (20). Hij komt voor een jaar op huurbasis over van KAA Gent. Horemans is na Jinty Caenepeel en Hervé Matthys de derde Belgische voetballer in de selectie van de Rotterdamse eredivisieclub.

,,Excelsior heeft bewezen een goede club te zijn voor jonge spelers om door te groeien'', zegt de jeugdige Belg. ,,Ik heb in januari van dit jaar een kruisbandblessure opgelopen tijdens een trainingskamp in Spanje, maar ik ben nu helemaal klaar om weer te spelen. Het was een vervelende tijd, maar ik ben er mentaal wel sterker van geworden. Ik hoop bij Excelsior minuten te kunnen gaan maken en van waarde te kunnen zijn voor de ploeg.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.