Terug

Volg Vandaag Inside

Derby tussen NAC en Willem II onbeslist

Derby tussen NAC en Willem II onbeslist

21 okt 2018, 16:15

BREDA (ANP) - NAC Breda is er opnieuw niet in geslaagd de tweede zege van het seizoen te boeken. Het duel tussen de Bredanaars en de buren van Willem II eindigde in 2-2. Daarmee blijft NAC laatste in de eredivisie.

NAC nam na een klein halfuur de leiding via Mitchell te Vrede, maar nog geen kwartier later stond Willem II op voorsprong. Eerst scoorde Thomas Meissner, vervolgens Donis Avdijaj. In de 74e minuut kwam NAC op gelijke hoogte. Mikhail Rosheuvel benutte een strafschop. Vijf minuten voor tijd keurde arbiter Serdar Gözübüyük een Tilburgs doelpunt af wegens buitenspel van spits Fran Sol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.