Terug

Volg Vandaag Inside

Derby County bevestigt komst trainer Cocu

Derby County bevestigt komst trainer Cocu

5 juli 2019, 12:25

Derby County heeft de komst van Phillip Cocu als nieuwe trainer officieel bekendgemaakt. De club die uitkomt op het tweede niveau in Engeland bevestigt de komst van de voormalig trainer van PSV op de website.

"We zijn verheugd om Phillip Cocu als onze trainer te mogen verwelkomen", zegt directeur Mel Morris. "We blijven onze zienswijze bij Derby County verder ontwikkelen en na het eerste gesprek met Phillip was duidelijk dat we vergelijkbare ideeën hebben."

Cocu zei blij en vereerd te zijn dat Derby County zijn nieuwe club wordt. Hij volgt Frank Lampard op die de nieuwe coach van Chelsea wordt. "Ik kan niet wachten om de spelers te ontmoeten en dit avontuur samen te beginnen." De voormalig trainer van PSV begon afgelopen zomer aan zijn eerste baan als trainer in het buitenland bij Fenerbahçe, maar werd daar na vier maanden ontslagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.