Terug

Volg Vandaag Inside

Deportivo La Coruna staat centraal in nieuwe aflevering van podcast De Groundhoppers

Deportivo La Coruna staat centraal in nieuwe aflevering van podcast De Groundhoppers

14 apr 2023, 16:27

In de podcast De Groundhoppers reizen vrienden Metin Karatas en Kevin Kraan verschillende voetbalclubs af die ondanks een rijke geschiedenis langzaam in de vergetelheid zijn geraakt. In de derde aflevering staat Deportivo La Coruna centraal en bellen Metin Karatas en Kevin Kraan met journalist Edwin Winkels en oud-Deportivo-spelers Roy Makaay en Haris Medunjanin.

Makers Metin Karatas en Kevin Kraan vertellen over de podcast: "Het mooie is: het zit boordevol tegenstellingen. Neem een Deportivo La Coruna: 20 jaar geleden kampioen van Spanje, nu speelt de club op het derde niveau. De verhalen over hoe deze roemrijke clubs zijn afgegleden, zijn vaak schrijnend. Het is dan ook heerlijk om als tegenwicht met Roy Makaay herinneringen op te halen aan de successen van weleer. Met alle onzekerheid over de toekomst van de club lijkt het wel of juist die verhalen aan kracht winnen.”

Naast de nieuwste aflevering van De Groundhoppers over Deportivo La Coruna zijn ook Aflevering 1 (Kaiserslautern) en Aflevering 2 (HFC Haarlem) al te beluisteren via JUKE. De komende weken volgen er nog afleveringen over RBC Roosendaal, Alemannia Aachen en Ipswich Town.

De Groundhoppers is de derde en laatste podcast die onder de vleugels van ‘The Cast’ wordt gelanceerd, een initiatief van Talpa Network om podcastmakers te helpen en te ondersteunen bij het realiseren en vergroten van hun creatieve idee.

Podcastmakers Metin Karatas en Kevin Kraan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.