Terug

Volg Vandaag Inside

Depay vond Poolse spelers erg vervelend

Depay vond Poolse spelers erg vervelend

5 sep 2020, 01:30

Voor Memphis Depay voelde het vrijdag goed om voor het eerst sinds lange tijd weer met het Nederlands elftal te spelen. Oranje versloeg Polen in de Nations League met 1-0. 'Het was even wennen, maar ik denk dat we het aardig hebben gedaan', zei de aanvaller van Olympique Lyon tegen de NOS.

De Poolse verdedigers hadden bij momenten weinig grip op Depay, die de nodige kleine overtredingen te verwerken kreeg. 'Ze waren erg vervelend, qua hakken trappen enzo. Naar mijn mening was de scheidsrechter niet altijd goed. Maar aan de andere kant: hier krijg je mee te maken als je in een team zit dat goed voetbal speelt en ruimte wil creëren. Ik denk dat we goed hebben gereageerd.'

Depay was content met de kleine overwinning. 'We hebben elkaar zo lang niet gezien. Het heeft wel weer eventjes nodig. Al gaan sommige dingen ook automatisch. Het kan en moet nog wel beter. Ik moet ook niet te kritisch op mezelf zijn. Ik ben er lang met een blessure uit geweest.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.