Terug

Volg Vandaag Inside

Depay stagneert met Lyon in Marseille

Depay stagneert met Lyon in Marseille

1 mrt 2021, 00:10

Olympique Lyon heeft in de Franse competitie niet geprofiteerd van het puntenverlies van koploper Lille. De ploeg van aanvaller Memphis Depay moest bij Olympique Marseille ook genoegen nemen met 1-1.

Lille kwam eerder op zondag tegen het laag geklasseerde Straatsburg eveneens op 1-1 uit. Titelhouder Paris Saint-Germain versloeg hekkensluiter Dijon met 4-0. Lille leidt nu met 59 punten, gevolgd door Paris SG (57) en Lyon (56).

Lyon kwam in Marseille in de 21e minuut op voorsprong door een doelpunt van Karl Toko Ekambi. Op slag van rust maakte nieuwkomer Arek Milik, gehuurd van Napoli, gelijk uit een strafschop. Hij fleurde daarmee zijn 27e verjaardag op.

Lyon moest vanaf de 70e minuut met tien man verder nadat de Braziliaanse middenvelder Lucas Paquetá zijn tweede gele kaart had gekregen. Mede daardoor kon aanvoerder Depay met zijn manschappen de zege niet meer afdwingen.

De nieuwe trainer Jorge Sampaoli zat nog niet op de bank bij Marseille. De Argentijn begint komende week met zijn werkzaamheden bij de Franse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.