Terug

Volg Vandaag Inside

Depay speelt met Lyon gelijk tegen Botman en Lille

Depay speelt met Lyon gelijk tegen Botman en Lille

2 nov 2020, 00:20

Paris Saint-Germain gaat na zondag alleen aan de leiding in de Franse voetbalcompetitie. De regerend kampioen won zaterdag al met 3-0 bij FC Nantes en zag medekoploper Lille zondag twee punten verspelen tegen Olympique Lyon: 1-1. PSG heeft na negen speelronden 21 punten en Lille 19.

Lille, waar de Nederlandse verdediger Sven Botman de gehele wedstrijd meespeelde, nam halverwege de eerste helft de leiding door een doelpunt van middenvelder Jonathan Bamba. Kort voor rust maakte Lyon gelijk. De Turkse verdediger Zeki Çelik werkte de bal in zijn eigen doel.

Lyon speelde het grootste gedeelte van de tweede helft met een man minder. Oud-PSV'er Marcelo kreeg in de beginfase van de tweede helft zijn tweede gele kaart. Lyon hield echter stand. Aanvoerder Memphis Depay werd in de 74e minuut gewisseld.

Olympique Lyon staat nu zesde en heeft zeven punten minder dan Paris Saint-Germain.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.