Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis ontbreekt nog steeds in wedstrijdselectie FC Barcelona

Memphis ontbreekt nog steeds in wedstrijdselectie FC Barcelona

31 okt 2022, 10:13

Xavi Hernández van FC Barcelona heeft Memphis Depay en Robert Lewandowski thuisgelaten voor het Champions League-duel van dinsdag met Viktoria Pilsen. De Oranje-international is nog herstellende van een hamstringblessure, Lewandowski krijgt rust. Frenkie de Jong gaat wel mee naar Tsjechië.

Xavi gaf vorige week aan dat hij positief is over het herstel van Depay en dat hij hoopte hem deze week te kunnen selecteren. De uitwedstrijd tegen Viktoria Pilsen komt echter nog te vroeg. Mogelijk is de aanvaller er zaterdag in het thuisduel met Almería wel bij.

Depay raakte in september geblesseerd tijdens de uitwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Polen. De aanvaller is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorlopige selectie voor het WK in Qatar. Van Gaal maakt op 11 november zijn definitieve selectie bekend voor het toernooi dat op 20 november van start gaat.

De 34-jarige Lewandowski miste nog geen wedstrijd voor Barcelona sinds hij afgelopen zomer overkwam van Bayern München. De spits maakte vijf treffers in vijf Champions League-wedstrijden en scoorde dertien keer in twaalf competitieduels.

Barcelona weet met alleen de wedstrijd tegen Viktoria Pilsen nog te gaan al dat het na de winter verder moet in de Europa League. De ploeg staat derde in de groep met 4 punten, de Tsjechische club staat puntloos onderaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.