Terug

Volg Vandaag Inside

Memphis valt in en is goud waard voor Lyon!

Memphis valt in en is goud waard voor Lyon!

27 okt 2018, 21:12

ANGERS (ANP) - Memphis Depay heeft Olympique Lyon langs Angers SCO geleid. Lyon won in Angers met 2-1 en klom naar de derde plek in de Franse competitie, op tien punten van koploper Paris Saint-Germain.

De 24-jarige Nederlander kwam in de tweede helft in de ploeg en stelde Houssem Aouar enkele minuten later in staat de openingstreffer te maken. Vlak voor tijd zorgde Depay zelf met een intikker op aangeven van Moussa Dembélé voor de 0-2. Cristian López bepaalde de eindstand een minuut later op 1-2.

Kenny Tete bleef bij Lyon de hele wedstrijd op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.