Terug

Volg Vandaag Inside

Depay held bij Lyon met twee treffers en pakt koppositie

Depay held bij Lyon met twee treffers en pakt koppositie

6 feb 2021, 22:02

Memphis Depay heeft Olympique Lyon in ieder geval voor een dag aan de koppositie van Ligue 1 geholpen. De aanvaller scoorde tweemaal in het thuisduel met RC Strasbourg: 3-0.

Depay vierde zijn twaalfde en dertiende competitietreffer, nadat hij vier duels op een rij niet had gescoord. Nummer 2 Lille speelt zondag een uitduel bij Nantes. Bij winst heeft de komende tegenstander van Ajax in de Europa League weer 2 punten meer dan Lyon.

Karl Toko Ekambi maakte de 2-0 voor de thuisploeg, die een groot deel van de wedstrijd met een man meer speelde. Adrien Thomasson moest al in de veertiende minuut met zijn tweede gele kaart van het veld. Hij werd eerst bestraft voor een overtreding en kreeg vervolgens nog een prent voor aanmerkingen op de leiding.

Depay werd na 72 minuten gewisseld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.