Terug

Volg Vandaag Inside

Depay en Tete met Lyon ruim langs Monaco

Depay en Tete met Lyon ruim langs Monaco

17 dec 2018, 00:12

LYON (ANP) - Olympique Lyon is in de Franse voetbalcompetitie naar de derde plaats gestegen. Met Kenny Tete en Memphis Depay in het basisteam won het elftal van trainer Bruno Genesio met 3-0 van AS Monaco, dat onder leiding van coach Thierry Henry staat en voorlaatste blijft op de ranglijst.

Tete was zowel bij het tweede als derde doelpunt van Lyon de aangever. Die treffers kwamen op naam van Nabil Fekir (34e minuut) en Ferland Mendy (59e minuut). Houssem Aouar had in de 6e minuut de score voor Lyon geopend. Depay kreeg aan het begin van de tweede helft een gele kaart.

Lyon heeft na zeventien wedstrijden 31 punten. Nummer twee Lille heeft drie punten meer maar ook een wedstrijd meer gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.