Terug

Volg Vandaag Inside

Depay blesseert zich bij verliezend Lyon

Depay blesseert zich bij verliezend Lyon

15 dec 2019, 20:20

Memphis Depay beleefde een vervelende middag met Olympique Lyon. De aanvoerder bleef na de pauze in de kleedkamer achter met een blessure, zijn ploeg verloor het duel met Stade Rennes met 1-0. De enige treffer viel in de 89e minuut en werd gemaakt door Eduardo Camavinga.

Lyon, waarbij ook Kenny Tete een basisplaats had, zakte naar de achtste plaats in de Ligue 1 op ruime afstand van koploper Paris Saint-Germain. Depay was dinsdag nog de held met de belangrijke gelijkmaker tegen RB Leipzig (2-2) die Lyon naar de knock-outfase van de Champions League hielp. Daarna zou hij zijn bespuugd door fans van zijn eigen club die een spandoek tegen een eigen speler (Marcelo) toonden. Depay had hen daarop aangesproken.

Over de aard van de blessure van de Oranje-international is nog niets bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.