Terug

Volg Vandaag Inside

Denzel Dumfries is los: doelpunt nummer drie van deze maand!

Denzel Dumfries is los: doelpunt nummer drie van deze maand!

22 dec 2021, 19:09

Denzel Dumfries heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor Internazionale. De rechterverdediger van het Nederlands elftal hielp de regerend kampioen en huidige koploper woensdag in de thuiswedstrijd tegen Torino aan een zege: 1-0.

Dumfries maakte na een half uur spelen deel uit van een vijftal van Inter dat na balverovering snel de helft van Torino opzocht. Na een overstapje schoof de oud-PSV'er de bal met de binnenkant van zijn rechtervoet beheerst in de hoek.

Voor Dumfries was het zijn eerste doelpunt voor eigen publiek, dat hij uitbundig vierde. Eerder deze maand scoorde hij al wel in de uitwedstrijden tegen AS Roma en Salernitana, die Inter ook allebei won.

Dumfries werd door trainer Simone Inzaghi in de 83e minuut gewisseld. Toen stond het nog steeds 1-0 en daar bleef het ook bij. Stefan de Vrij, collega-international van Dumfries, speelde wel het gehele duel mee bij Inter.

AS Roma wist in eigen stadion niet te winnen van Sampdoria (1-1). Rick Karsdorp had een basisplek bij de formatie van trainer José Mourinho.

Inter leidt na negentien duels met 46 punten. Achtervolgers Napoli en AC Milan, die allebei 39 punten hebben, komen woensdag nog in actie. AS Roma is de nummer 6 met 32 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.