Terug

Volg Vandaag Inside

Denswil terug bij Club Brugge

Denswil terug bij Club Brugge

26 nov 2018, 15:24

BRUGGE (ANP) - Club Brugge kan woensdag bij Borussia Dortmund in de Champions League weer beschikken over Stefano Denswil. De Nederlandse verdediger kwam enkele weken niet in actie vanwege een blessure aan de enkel. De verwachting is dat hij in Dortmund meteen een basisplaats krijgt.

Na goede resultaten tegen AS Monaco heeft Club Brugge een goede kans om derde te worden in de groep, wat betekent dat het na de winterstop verder kan in de Europa League. De beste twee plekken zijn vrijwel zeker weggelegd voor Dortmund en Atlético Madrid.

Na het optreden in Dortmund speelt Club Brugge nog thuis tegen Atlético.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.