Terug

Volg Vandaag Inside

Dennis Weening doet onthulling over Mars-rel in Expeditie Robinson: 'Die schijnt dat gezegd te hebben'

Dennis Weening doet onthulling over Mars-rel in Expeditie Robinson: 'Die schijnt dat gezegd te hebben'

2 feb 2022, 15:53

Britt Dekker beweerde afgelopen november dat een cameraman van Expeditie Robinson een mars zou hebben aangeboden aan een kandidaat, in ruil voor een seksuele gunst. Dennis Weening, die het programma presenteerde van 2012 t/m 2018, reageert in de podcast Off the Record voor het eerst op de Mars-rel.

Het wilde gerucht werd door Dekker de wereld ingeslingerd in het programma Media Inside: 'Bij Expeditie Robinson had je dus een kandidaat, die ken ik goed. Die moest dus een cameraman pijpen en dan kreeg ze een Mars', onthulde ze. Volgens Weening ligt dat verhaal echter anders. 'Ik ken het verhaal. Ik weet zelfs ook wie het was. Maar dat was niet in het seizoen met bekende Nederlanders. Het was nog daarvóór', weet de oud-presentator.

Hij vervolgt: 'Je hebt daar nightguards. Want op het moment dat de crew weggaat, dan moeten de kandidaten wel in de gaten worden gehouden. Die nightguards komen uit allerlei verschillende landen en die liggen daar dan in een hangmatje. En die kandidaat is naar een nightguard toegegaan en die schijnt dat gezegd te hebben in ruil voor een Mars', onthult Weening.

De mannen reageerden in Veronica Inside ook op het bijzonder gerucht van Britt Dekker. Bekijk het fragment hieronder terug!

Johan hoort seksgerucht Expeditie Robinson: 'Ik ga meteen 12 Marsen halen!
1:19
Johan hoort seksgerucht Expeditie Robinson: 'Ik ga meteen 12 Marsen halen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.