Terug

Volg Vandaag Inside

Dennis van der Geest verstoort op ludieke wijze shoot Spaanse influencer

Dennis van der Geest verstoort op ludieke wijze shoot Spaanse influencer

10 aug 2020, 17:04

Vriend van de show Dennis van der Geest begeeft zich op dit moment in het Spaanse Jávea, een paradijs voor influencers die zich fabelachtig willen profileren op Instagram, mits Dennis daar geen stokje voor steekt…

Tekst gaat verder onder foto's

De oud-judoka plaatste dit weekend een bijzondere foto op zijn Instagram-kanaal, waarin hij in zijn blote kont een fotoshoot van een Spaanse influencer verstoort. 'Ze stond al een half uur tegen dit muurtje te glijden. Maar hey! Alles voor de likes', schrijft de presentator erbij.

Dennis van der Geest was ooit te gast bij VI Oranje in 2012.

Maar we kennen hem natuurlijk allemaal van zijn befaamde 'van de verkeerde kant' filmpje, die meermaals - tot grote hilariteit van de mannen - is vertoond in Veronica Inside. Zoals in onderstaande video.

René in een deuk om foutje Dennis van der Geest: 'Van de verkeerde kant?'
2:00
René in een deuk om foutje Dennis van der Geest: 'Van de verkeerde kant?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.