Terug

Volg Vandaag Inside

Dennis te Kloese topkandidaat voor directeurschap Feyenoord

Dennis te Kloese topkandidaat voor directeurschap Feyenoord

31 okt 2021, 22:28

Dennis te Kloese is topkandidaat om de nieuwe directeur van Feyenoord te worden, melden bronnen aan de redactie van Veronica Inside. Te Kloese en Feyenoord hebben al meerdere gesprekken gevoerd. Hij is in beeld om de opvolger te worden van Mark Koevermans, die gaat stoppen vanwege bedreigingen.

Te Kloese is op dit moment general manager van LA Galaxy. Hij was ooit scout bij Ajax en werkte daarna in Mexico en Amerika onder andere als sportief directeur, directeur jeugdvoetbal en algemeen directeur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.