Terug

Volg Vandaag Inside

Dennis Higler leidt strijd om Johan Cruijff Schaal

Dennis Higler leidt strijd om Johan Cruijff Schaal

23 juli 2019, 14:30

Dennis Higler leidt aanstaande zaterdag de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV, meldt de KNVB via de officiële kanalen. Het is voor Higler de eerste keer dat hij deze wedstrijd mag fluiten. Jochem Kamphuis zal Higler vanuit Zeist assisteren als VAR.

Ajax en PSV staan zondag om 18:00 uur tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt normaal gesproken gespeeld door de landskampioen en de bekerwinnaar van het voorbije seizoen, maar Aangezien Ajax zowel de landstitel als de beker op zijn naam schreef, stapt PSV als nummer 2 van de Eredivisie in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.