Terug

Volg Vandaag Inside

Denk-leider Azarkan aan de kant geduwd tijdens campagne wegens drukte door PVV

Denk-leider Azarkan aan de kant geduwd tijdens campagne wegens drukte door PVV

12 mrt 2022, 16:28

Denk-leider Farid Azarkan wilde zaterdagmiddag campagne voeren in Den Haag, maar dat verliep niet helemaal volgens plan. Azarkan werd namelijk tijdens het flyeren aan de kant geduwd door de politie toen PVV-leider Geert Wilders langs kwam lopen.

De PVV voerde zaterdagmiddag ook campagne in de hofstad en daarom was het volgens de politie te druk. 'Dit is dus wat er gebeurt wanneer je strijdt voor de kwetsbaren en ongehoorden. Wanneer DENK-fractievoorzitter op campagne is in Den Haag en met een kiezer spreekt, wordt hij hardhandig gedwongen zijn gesprek met een kiezer te staken', schrijft Denk op Twitter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.