Terug

Volg Vandaag Inside

Denemarken verslaat Oostenrijk

Denemarken verslaat Oostenrijk

17 okt 2018, 00:52

HERNING (ANP) - Denemarken heeft de oefeninterland tegen Oostenrijk met 2-0 gewonnen. Voor eigen publiek in Herning kwamen Lukas Lerager en Martin Braithwaite tot scoren. Ajacied Kasper Dolberg had opnieuw een basisplaats bij Denemarken. Hij werd na de eerste helft gewisseld.

Denemarken bleef zaterdag bij Ierland voor de Nations League steken op 0-0. Lasse Schöne speelde in dat duel de volle negentig minuten. Daarna kreeg de Ajacied vrijaf van bondscoach Age Hareide en mocht hij vervroegd terug naar Amsterdam. Volgens de Deense voetbalbond is Schöne niet geblesseerd, maar mag hij wat extra rust nemen.

In Solna moest Zweden in de oefeninterland tegen Slowakije genoegen nemen met 1-1. John Guidetti (ex-Feyenoord) opende in de 52e minuut de score voor de thuisploeg. Albert Rusnák (onder meer ex-FC Groningen) maakte in de 84e minuut gelijk. Zweden kwam donderdag in de Nations League niet verder dan 0-0 in en tegen Rusland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.