Terug

Volg Vandaag Inside

Den Bosch op valreep langs tien man van NEC

Den Bosch op valreep langs tien man van NEC

7 dec 2018, 23:05

DEN BOSCH (ANP) - FC Den Bosch blijft koploper in de Keuken Kampioen Divisie. De formatie van coach Willy Boessen won door een doelpunt in de slotminuten in de eigen Vliert van NEC, 3-2. De Nijmegenaren van trainer Jack de Gier speelden de tweede helft met een man minder.

Joey van den Berg kreeg in extra tijd van het eerste deel de rode kaart, bij een stand van 1-1. Door Brahim Darri kwam NEC vervolgens ook nog op voorsprong, maar Danny Verbeek maakte de 2-2. Jort van der Sande maakte vervolgens de bevrijdende treffer voor de Brabanders.

Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles blijven Den Bosch op een punt volgen. Sparta versloeg op het Kasteel Almere City met maar liefst 6-1. Lars Veldwijk scoorde drie keer. Go Ahead Eagles versloeg in de Adelaarshorst Helmond Sport, 1-0. Istvan Bakx was de man van het doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.