Terug

Volg Vandaag Inside

Demi Vollering pakt tweede zege op rij in Ronde van Baskenland

Demi Vollering pakt tweede zege op rij in Ronde van Baskenland

13 mei 2023, 14:40

Demi Vollering heeft haar tweede overwinning op rij behaald in de Ronde van het Baskenland voor vrouwen. De Nederlandse renster van SD Worx sprintte in de tweede etappe over 133,2 kilometer van Vitoria-Gasteiz naar Amurrio naar de zege. De Italiaanse Soraya Paladin eindigde als tweede voor Vollerings Zwitserse ploeggenote Marlen Reusser.

Vollering pakte vrijdag ook de winst in de eerste etappe van de Spaanse etappekoers. Ze was vorig jaar succesvol in de wedstrijd met de eindoverwinning en drie etappezeges. Ze heeft na haar tweede ritwinst 56 seconden voorsprong op Reusser.

Vollering en Poolse Kasia Niewiadoma sloten in de laatste beklimming voor de finish aan bij de Britse koploopster Claire Steels. Maar de drie slaagden er niet in weg te blijven. De groep kwam weer bij elkaar en Vollering kon in de sprint de winst pakken.

Zondag staat de laatste etappe van de Ronde van het Baskenland voor de vrouwen op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.