Terug

Volg Vandaag Inside

'Dembélé vraagt opeens bizar jaarsalaris aan Barça: contractverlenging uitgesloten'

'Dembélé vraagt opeens bizar jaarsalaris aan Barça: contractverlenging uitgesloten'

29 dec 2021, 23:09

Het lijkt er sterk op dat Ousmane Dembélé zijn carrière bij FC Barcelona toch geen vervolg wil geven. Eerder leken de berichten over een langer verblijf in de Catalaanse hoofdstad positief, maar kent de contractsoap inmiddels weer een geheel nieuwe wending.

Woensdagavond meldt Fabrizio Romano namelijk dat de deal niet meer kan doorgaan. Tijdens een vergadering met Dembélé en Barça bleek namelijk dat de club het gevraagde salaris helemaal niet kan betalen. De Fransman wil daarbij alleen bijtekenen als de Catalanen voldoen aan zijn voorwaarden.

De transferexpert onthult ook wat de eisen van de vleugelaanvaller zouden zijn. 'Het gaat ook om Barcelona's uitgaven voor Ferrán Torres (55 miljoen euro) en de plannen voor meerdere grote uitgaven komende zomer', schrijft Romano op Twitter. Hierom zou Dembélé denken dat Barcelona eigenlijk wel meer budget heeft voor zijn salaris dan tot nu toe geboden is. Ten minste, als Barça hem echt zou willen houden.

Een andere gevestigde transferexpert, Gerard Romero, weet dat de rappe buitenspeler een salaris verwacht van maar liefst 40 miljoen euro per jaar. Oók wil hij voor het tekenen van het nieuwe contract een bonus ontvangen van 20 miljoen euro. Aangezien het onwaarschijnlijk is dat Barcelona dit bedrag gaat neertellen, lijkt een winters vertrek inmiddels onomkeerbaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.