Terug

Volg Vandaag Inside

Dembélé onwel op training Atlético Madrid

Dembélé onwel op training Atlético Madrid

23 mrt 2021, 21:16

Moussa Dembélé is dinsdag onwel geworden bij de training van Atlético Madrid. Dat blijkt uit beelden die door de Spaanse pers via sociale media zijn uitgezonden.

Terwijl de spelers van de koploper van Spanje rekoefeningen deden in een cirkel, verloor de Franse aanvaller het bewustzijn en zakte in elkaar. Zijn teamgenoten zorgden onmiddellijk voor hem. Dembélé kwam snel weer bij zijn positieven en liep zelf naar de ambulance vlak bij het trainingsveld.

Volgens officieuze berichten had de speler te maken met een plotselinge daling van zijn bloeddruk. Inmiddels zouden al zijn vitale functies weer normaal zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.