Terug

Volg Vandaag Inside

Dembélé na rentree weer geblesseerd bij FC Barcelona

Dembélé na rentree weer geblesseerd bij FC Barcelona

4 nov 2021, 15:01

De rentree van Ousmane Dembélé bij FC Barcelona was van korte duur. De Franse aanvaller deed dinsdag als invaller 25 minuten mee in de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev (0-1). Dembélé heeft nu echter een hamstringblessure.

Volgens de medische staf kampt de 24-jarige Fransman met een verrekte spier. Dembélé is voorlopig weer niet inzetbaar voor interim-trainer Sergi Barjuán, de tijdelijke opvolger van de ontslagen Ronald Koeman. De Fransman liep afgelopen zomer op het EK een knieblessure op en moest een operatie ondergaan. Hij ontbrak daardoor in de eerste maanden van het seizoen. Dembélé kampt sinds zijn komst in 2017 naar Barcelona, voor in totaal 145 miljoen euro, regelmatig met blessures.

Sergiño Dest staat ook aan de kant. De oud-Ajacied heeft een rugblessure. De Catalaanse ploeg speelt zaterdag voor de Spaanse competitie in Vigo tegen Celta. Barcelona neemt met 16 punten uit elf wedstrijden de negende plaats in La Liga in.

De clubleiding wil Xavi aanstellen als opvolger van Koeman, maar moet nog een akkoord bereiken met Al Sadd, de huidige werkgever van de trainer. Een delegatie van Barcelona onderhandelt momenteel in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.