Terug

Volg Vandaag Inside

'Dembélé maakt lelijke vergissing en pakt volgende boete van Xavi'

'Dembélé maakt lelijke vergissing en pakt volgende boete van Xavi'

20 nov 2021, 15:03

Nog vóór de eerste officiële wedstrijd van Xavi Hernandez als hoofdtrainer van FC Barcelona heeft Ousmane Dembélé al zijn tweede boete gekregen. De Fransman heeft zich volgens Esport3 lelijk vergist op de trainingskalender.

Dembélé werd op de officiële presentatie van Xavi nog geroemd door de nieuwe trainer en gezien als 'potentieel beste vleugelaanvaller van de wereld'. Deze belofte heeft de Franse international nog verre van waar kunnen maken. Na 2 dagen was het al raak: Dembélé kwam 3 minuten te laat bij het ontbijt en kreeg van Xavi de eerste boete van 100 euro. Een week later heeft het volgende incident zich alweer voorgedaan.

Afgelopen dinsdag stond er namelijk een ochtendtraining op het programma, maar rond het afgesproken tijdstip was de vleugelaanvaller nergens te bekennen. Nadat de technische staf contact had opgenomen met de recidivist, bleek dat Dembélé zich had vergist in het trainingsschema. Hij verwachtte een middagtraining en lag nog te slapen. Het leverde de Fransman een tweede boete op, nu van 200 euro. Het bedrag wordt bij een volgende overtreding wederom verdubbeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.