Terug

Volg Vandaag Inside

Dele Alli terug bij Tottenham Hotspur

Dele Alli terug bij Tottenham Hotspur

26 okt 2018, 16:24

LONDEN (ANP) - Coach Mauricio Pochettino kan bij Tottenham Hotspur weer over gangmaker Dele Alli beschikken. De 22-jarige international van Engeland miste de laatste drie wedstrijden, waaronder afgelopen woensdag tegen PSV (2-2) voor de Champions League, door een hamstringblessure. In de topper maandag thuis tegen Manchester City, op Wembley, kan hij zijn rentree maken.

Op Jan Vertonghen kan Pochettino nog geen beroep doen. De Belgische verdediger is nog niet hersteld van een hamstringblessure, die hem sinds eind september aan de kant houdt. De return tegen PSV op 6 november komt voor hem ook nog te vroeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.