Terug

Volg Vandaag Inside

'Degene die dit heeft verkloot, moet er linea directa uitgekegeld worden!'

'Degene die dit heeft verkloot, moet er linea directa uitgekegeld worden!'

5 feb 2021, 21:18

Als het aan Hans Kraay jr. ligt, neemt Ajax afscheid van degene die verantwoordelijk is voor het niet inschrijven van Sébastien Haller voor de Europa League. Dat zei de analist vrijdagavond bij ESPN.

Sébastien Haller mag dit seizoen bij Ajax niet meedoen in de Europa League. De club uit Amsterdam heeft de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis niet op tijd aangemeld bij de UEFA, waardoor hij niet inzetbaar is in de Europese duels. Ondanks pogingen van Ajax om Haller alsnog speelgerechtigd te krijgen, kreeg de club definitief bericht van de UEFA dat de Fransman niet alsnog wordt toegevoegd aan de spelerslijst.

Ajax moest dinsdag voor middernacht doorgeven welke spelers het dit seizoen nodig denkt te hebben in de Europa League. Haller, afgelopen maand voor 22,5 miljoen euro overgekomen van West Ham United, stond op die lijst. Vanwege een administratieve fout is zijn naam echter niet bij de UEFA terechtgekomen. 'Het is werkelijk ongelofelijk: 22,5 miljoen! Dan mag je toch wel een dubbele check verwachten?', aldus Hans tegen presentator Toine van Peperstraten.

'Bij Ajax hebben ze gezegd "het is mensenwerk, van opzet geen sprake": wat maakt mij het uit dat er van opzet geen sprake is, dat zou er nog eens bij moeten komen. Mensenwerk?! Dan moet degene die dit mensenwerk heeft verkloot er linea directa uitgekegeld worden', vindt Kraay.

De ploeg van trainer Erik ten Hag neemt het in de eerste knock-outronde van de Europa League op tegen de Franse club Lille. Ajax gaat op 18 februari op bezoek in Frankrijk, de thuiswedstrijd tegen de huidige koploper van de Ligue 1 is een week later in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.