Terug

Volg Vandaag Inside

DEFINITIEF: Memphis ontbreekt tegen Noord-Ierland

DEFINITIEF: Memphis ontbreekt tegen Noord-Ierland

16 nov 2019, 16:00

Memphis Depay en Stefan de Vrij zijn er vanavond niet bij tegen Noord-Ierland. De twee ontbreken op de officiële UEFA-lijst die voorafgaand aan het EK-kwalificatieduel met Noord-Ierland moet worden ingeleverd.

Memphis kampt al een tijdje met een bovenbeenblessure en zijn aanwezigheid was al zeer twijfelachtig. Nu is hij er officieel dus niet bij en moet Koeman kiezen voor een andere spits. Georginio Wijnaldum, die eerder deze week nog griep had, staat wel op de lijst van Oranje.

Nederland kan zich zaterdagavond voor het eerst in zes jaar plaatsen voor een eindtoernooi. Na een gemist EK van 2016 en WK van 2018 is een gelijkspel in Belfast voldoende voor een ticket voor het EK van komende zomer in twaalf landen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.