Terug

Volg Vandaag Inside

DEFINITIEF: Ajax haalt Klaiber als vervanger voor Dest

DEFINITIEF: Ajax haalt Klaiber als vervanger voor Dest

1 okt 2020, 13:32

De transfer van Sean Klaiber naar Ajax is afgerond, zo meldt het AD. De 26-jarige rechtsback komt over van FC Utrecht en tekent voor vier jaar bij de kampioen van Nederland.

De Amsterdammers betalen naar verluidt 5 miljoen exclusief bonussen voor Klaiber, die nog een contract had tot 2022 in Utrecht. De harde vleugelverdediger was de afgelopen jaren een vaste waarde in de domstad.

De overstap is dan ook enigszins gevoelig te noemen. Klaiber stak zijn afkeer richting Ajax de afgelopen jaren niet onder stoelen of banken. In een interview vertelde hij ooit dat hij wel voor PSV en Feyenoord zou uitkomen, maar nooit bij Ajax.

Klaiber is een bekende van trainer Erik Ten Hag en moet de vertrokken Sergino Dest opvolgen. De 19-jarige Amerikaan vertrok voor 20 miljoen euro naar FC Barcelona. Met Sean Klaiber haalt Ten Hag na Zakaria Labyad de tweede Utrechter binnen met wie hij al eerder werkte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.