Terug

Volg Vandaag Inside

Definitief: Ihattaren ontbreekt in selectie PSV na conflict met Schmidt

Definitief: Ihattaren ontbreekt in selectie PSV na conflict met Schmidt

28 feb 2021, 14:25

Mohamed Ihattaren ontbreekt in de wedstrijdselectie van PSV voor het duel met Ajax na een conflict met trainer Roger Schmidt. Volgens het Eindhovens Dagblad kwamen de twee afgelopen week op de training opnieuw in botsing met elkaar. Schmidt voert in zijn basisopstelling geen wijzigingen door ten opzichte van het duel met Olympiakos.

PSV heeft op haar website tekst en uitleg gegeven over het ontbreken van Ihattaren in de selectie: 'De voltallige staf, spelersgroep en directie heeft er de afgelopen periode alles aan gedaan om Ihattaren te ondersteunen en van waarde te laten zijn voor PSV. Die mogelijkheid heeft hij niet aangegrepen. PSV heeft daarom besloten dat de 19-jarige middenvelder dit weekend geen deel uitmaakt van de A-selectie.'

Trainer Roger Schmidt meldt: 'Ihattaren heeft zich donderdag niet gedragen zoals je dat van een prof mag verwachten. Weinig inzet, weinig teamdiscipline. Daarom hebben we deze beslissing genomen.'

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Viergever, Max; Boscagli, Rosario; Thomas, Götze; Zahavi, Malen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.