Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Havertz tekent voor vijf jaar en is speler van Chelsea

OFFICIEEL: Havertz tekent voor vijf jaar en is speler van Chelsea

4 sep 2020, 23:17

De transfer is dan eindelijk rond; Kai Havertz (21) is speler van Chelsea. Het Duitse supertalent tekent een contract voor vijf jaar in Londen. De international verliet eerder vandaag al het Duitse trainingskamp om medisch gekeurd te worden en de deal af te ronden.

Al weken lang werd Havertz in verband gebracht met 'The Blues'. Na de transfers van Ziyech, Werner, Chilwell en Thiago Silva, bleef de transfer van Havertz als maar uit. Nu is het dan toch een feit. Havertz moet het nieuwe gezicht worden van de magistrale voorhoede van Chelsea. De Londenaren zijn tot dusver met afstand de actiefste club op de transfermarkt.

Chelsea betaalt naar verluidt 80 miljoen euro voor de Duitser. Dit bedrag kan met bonussen nog oplopen tot 100 miljoen euro, afhankelijk van de prestaties van Chelsea in de competitie, FA Cup en Champions League. Daarmee lost de middenvelder/aanvaller de Spaanse keeper Kepa af als duurste inkomende transfer. De Duitser is ook met afstand de duurste uitgaande transfer van Bayer Leverkusen. Dat record stond op naam van Tottenham-speler Heung-min Son (30 miljoen).

Trainer Peter Bosz verliest met Havertz zijn absolute smaakmaker. De sterspeler van Leverkusen speelde al van jongs af aan bij de Duitse club. Door middel van een mooie video neemt de club afscheid van zijn speler.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.