Terug

Volg Vandaag Inside

DEFINITIEF: Agüero moet carrière noodgedwongen beëindigen door hartproblemen

DEFINITIEF: Agüero moet carrière noodgedwongen beëindigen door hartproblemen

20 nov 2021, 17:39

Sergio Agüero heeft te horen gekregen dat hij definitief zijn voetballoopbaan moet beëindigen en heeft dus zijn laatste profwedstrijd gespeeld. Dat meldt de doorgaans betrouwbare transferexpert Fabrizio Romano zaterdagavond. Komende week geeft hij daarover een persconferentie.

Agüero maakte afgelopen zomer de overstap van Manchester City naar FC Barcelona. Voor de Catalanen speelde hij door blessureleed slechts 150 speelminuten over 4 wedstrijden. Hierin was hij 1 maal trefzeker tegen Real Madrid. Het zal naar alle waarschijnlijkheid ook direct zijn laatste doelpunt voor de 'Blaugrana' betekenen, vanwege het slechte advies van zijn artsen.

In de wedstrijd tegen Alavés werd de Manchester City-legende uit het niets duizelig, waarna hij het strijdtoneel moest verlaten. In eerste instantie werd bekend dat Agüero 3 maanden langs de kant zou staan, terwijl zijn carrière er nu helemaal op lijkt te zitten.

Agüero ontkrachtte de berichtgevingen in eerste instantie en gaf aan dat hij eerst de onderzoeken zou afwachten. Nu lijken deze onderzoeken negatief nieuws gebracht te hebben, waardoor de Argentijn zijn schoenen nu voortijdig aan de wilgen moet hangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.