Terug

Volg Vandaag Inside

Deens model fluisterde speciale boodschap in oor van Johan Derksen

Deens model fluisterde speciale boodschap in oor van Johan Derksen

7 dec 2022, 16:15

Sinterklaas verraste de mannen van De Oranjewinter op pakjesavond met een hilarisch bezoek. De goedheiligman zette de studio volledig op z'n kop en nam een aantal ludieke cadeaus mee voor Johan, Wilfred en René.

René eindigde met een dildo op zijn hoofd, terwijl Johan van de Sint een Deens model cadeau kreeg. Johan heeft het in De Oranjewinter en Vandaag Inside namelijk regelmatig over het Deense model, om de asielcrisis in Nederland te bestrijden.

Dinsdagavond onthulde Johan in De Oranjewinter dat het model na afloop van de Sinterklaas-uitzending, toen de twee met elkaar op de foto gingen, een speciale boodschap had voor hem: "Ik vond het wel leuk dat ze, toen ze daar stond, in mijn oor fluisterde: Ik kom gewoon uit Rotterdam, hoor!"

Bekijk in de video hieronder hoe de Sint de studio volledig op z'n kop zette!

Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!
16:42
Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.