Terug

Volg Vandaag Inside

Deen Thorup nieuwe trainer AA Gent

Deen Thorup nieuwe trainer AA Gent

10 okt 2018, 18:42

BRUSSEL (ANP) - Voetbalclub AA Gent heeft Jess Thorup aangesteld als nieuwe trainer. De 48-jarige Deen ondertekende een verbintenis voor drie jaar. Hij is de opvolger van Yves Vanderhaeghe, die maandag werd ontslagen.

Thorup komt over van FC Midtjylland, dat na twaalf speeldagen met Kopenhagen de leiding deelt in de Deense eerste klasse. Hij was er sinds 2015 werkzaam en leidde de club afgelopen seizoen naar de titel.

Vanderhaeghe was sinds oktober vorig jaar in functie bij de 'Buffalo's', die na tien speelronden op de zevende plek staan, op twaalf punten van de nieuwe leider Racing Genk. Vorig seizoen eindigde Vanderhaeghe met zijn ploeg nog keurig op de vierde plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.