Terug

Volg Vandaag Inside

Deel van uitvak in De Goffert gevuld met juichende Vitesse-supporters stort in

Deel van uitvak in De Goffert gevuld met juichende Vitesse-supporters stort in

17 okt 2021, 16:53

Een groep supporters van Vitesse beleefde zondag na de zege bij streekgenoot NEC (0-1) wat angstige momenten. Op het moment dat ze op en neer aan het springen waren in hun vak, stortte het onderste deel van de tribune voor een deel in. De spelers van Vitesse stonden op dat moment voor het uitvak te springen en zagen het gebeuren.

Het vak is daarna ontruimd. Het lijkt er op basis van beelden op dat mensen geen zware verwondingen hebben opgelopen bij het naar beneden vallen, maar de clubs en autoriteiten hebben er nog geen officiële mededelingen over gedaan. Het ging om het onderste deel van de tribune (een rij of zes, zeven) voor uitsupporters. Bovenin bleef de tribune wel intact.

Een van de Vitesse-supporters die in het uitvak aanwezig was, zegt tegen Omroep Gelderland dat alle fans het uitvak zelf konden verlaten. "Iedereen zit nu weer in de bus, gelukkig zonder verwondingen. Maar het was wel schrikken", aldus supporter Danny. "De sfeer is er niet minder om. Iedereen zit weer veilig op de terugweg naar huis. We hebben gewonnen en dat is het belangrijkste."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.