Terug

Volg Vandaag Inside

Debuut van PSV'er Malen bij Jong Oranje

Debuut van PSV'er Malen bij Jong Oranje

31 aug 2018, 15:05

ZEIST (ANP) - Donyell Malen zit voor het eerst bij de selectie van Jong Oranje. De nieuwe bondscoach Erwin van de Looi heeft de negentienjarige aanvaller van PSV opgenomen in zijn groep voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden tegen Engeland en Schotland. Jong Oranje moet beide duels winnen om uitzicht te houden op rechtstreekse kwalificatie voor het EK van 2019 in Italië en San Marino.

Malen debuteerde begin dit jaar in de hoofdmacht van PSV. De Noord-Hollander maakte vorige week als invaller het winnende doelpunt in het eerste duel met BATE Borisov in de play-offs voor de Champions League (2-3). PSV won deze week ook de return (3-0) en kwalificeerde zich daarmee voor het hoofdtoernooi.

Steven Bergwijn, Guus Til en Timothy Fosu-Mensah zijn afgevallen voor het 'grote' Oranje, maar mogen zich volgende week wel melden bij Jong Oranje. De selectie van Van de Looi bestaat uit 21 spelers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.