Terug

Volg Vandaag Inside

Debuut Jan Boskamp bij Veronica Offside weekje opgeschoven

Debuut Jan Boskamp bij Veronica Offside weekje opgeschoven

9 sep 2022, 21:40

Jan Boskamp schuift een week later bij Veronica Offside aan dan gepland. Jan was de afgelopen tijd kort te zien in VTBL, maar dat programma werd na tegenvallende kijkcijfers na zes afleveringen van de buis gehaald.

Eerder liet Wilfred Genee weten dat Jan aanstaande maandag al aan tafel zou zitten bij Veronica Offside, maar door een verzoek van RTL wordt de opwachting van de goedlachse analist een weekje opgeschoven. "Toen ik dat bekend maakte dat Jan zou gaan aanschuiven, werd RTL er klaarblijkelijk een beetje door overvallen. Jan zei dat hij geen contract had en het dus zelf kon beslissen. Maar toen heeft RTL aan hem gevraagd of hij in de week dat hij Champions League doet op dinsdag, niet bij ons wil gaan zitten. Toen heeft Jan gezegd dat hij een weekje later zou komen."

In Veronica Offside schuiven oud-voetballers Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft - in wisselende samenstelling - aan als vaste analisten. De voetbaltalkshow is iedere maandag- en vrijdagavond te zien, van 20:25 tot 21:30 uur op Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.