Terug

Volg Vandaag Inside

Debuut Bahoui bij De Graafschap

Debuut Bahoui bij De Graafschap

28 feb 2019, 21:05

DOETINCHEM (ANP) - Trainer Henk de Jong van De Graafschap gunt zijn Zweedse aanwinst Nabil Bahoui vrijdag in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag zijn debuut. De meervoudige international kwam anderhalve week geleden transfervrij naar Doetinchem. Volgens De Jong is hij klaar voor een basisplaats bij de 'Superboeren', die vorig weekeinde met 3-0 zegevierden bij PEC Zwolle.

,,Na PEC-uit was het niet nodig om te wisselen, maar met Nabil hebben we er een goede speler bijgehaald'', legde De Jong uit. ,,Hij weet hoe je als team wedstrijden moet winnen en heeft routine. Daarnaast is Nabil voetbalslim, creatief en kan hij medespelers voor de goal zetten. Hij start als linksbuiten, maar kan ook op de andere flank uit de voeten."

De Graafschap staat met 21 punten op de zeventiende plaats in de eredivisie. Als nummer twaalf heeft ADO Den Haag zes punten meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.