Terug

Volg Vandaag Inside

Debuterende Zirkzee verliest met Parma van Dijks en Schouten

Debuterende Zirkzee verliest met Parma van Dijks en Schouten

7 feb 2021, 21:32

Joshua Zirkzee heeft als invaller zijn debuut gemaakt voor Parma. De 19-jarige spits uit Schiedam kon niet voorkomen dat zijn nieuwe Italiaanse club de derde nederlaag op rij incasseerde in de Serie A. Bologna, met Mitchell Dijks en Jerdy Schouten in de basis, won met 3-0. De Gambiaanse aanvaller Musa Barrow maakte al in de eerste helft twee doelpunten.

Zirkzee kwam begin deze week naar Parma, dat hem voor een half jaar heeft gehuurd van Bayern München met een optie tot koop. Trainer Roberto D'Aversa gaf tegen Bologna de Deen Andreas Cornelius nog de voorkeur in de spits, maar hij moest kort na rust plaatsmaken voor Zirkzee. De Nederlandse jeugdinternational kon niets meer aan de achterstand veranderen.

De transfervrij aangetrokken Graziano Pellè ontbrak in de selectie van Parma. Zirkzee en Pellè moeten in het restant van het seizoen voorkomen dat de club degradeert uit de Serie A. Met 13 punten houdt Parma alleen Crotone (12) onder zich op de ranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.