Terug

Volg Vandaag Inside

Debutant Özyakup leidt Feyenoord naar weer een zege

Debutant Özyakup leidt Feyenoord naar weer een zege

1 feb 2020, 22:39

In de schaduw van Ajax en AZ komt Feyenoord langzaam maar zeker opzetten. De ploeg van trainer Dick Advocaat versloeg zaterdag ook FC Emmen (3-0) en nestelde zich daardoor wat steviger op de derde plaats van de eredivisie. Feyenoord, dat onder Advocaat nog altijd ongeslagen is in competitieverband, kan zich wellicht zelfs nog gaan mengen in de titelstrijd als het volgende week ook wint bij AZ.

De debuterende aanwinst Oguzhan Özyakup opende al na iets meer dan anderhalve minuut de score in De Kuip. De huurling van Besiktas werd zo de snelst scorende debutant ooit van Feyenoord. De Rotterdammers ontsnapten aan het begin van de tweede helft een paar keer aan de gelijkmaker. Na de 2-0 in de 64e minuut van Nicolai Jørgensen was de wedstrijd beslist. In de slotfase kwam ook Luis Sinisterra nog tot scoren, waarna de nieuwe Slowaakse spits Robert Bozenik als invaller debuteerde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.