Terug

Volg Vandaag Inside

Dean Huijsen verkrijgt Spaanse nationaliteit en kan uitkomen voor nationale teams Spanje

21 feb 2024, 14:40

Dean Huijsen heeft de Spaanse nationaliteit verkregen. De geboren Amsterdammer kan daardoor uitkomen voor Spaanse nationale teams.

De verwachting in Spanje is dat Huijsen wordt opgeroepen voor een duel van Jong Spanje op 26 maart met Jong België. De 18-jarige verdediger staat onder contract bij Juventus, maar maakt dit seizoen op huurbasis af voor AS Roma. Die club heeft hem niet ingeschreven voor de Europa League. AS Roma en Feyenoord strijden donderdag in een onderling duel om een plek in de achtste finales van de Europa League, na een gelijkspel vorige week in De Kuip (1-1).

Huijsen verhuisde op jeugdige leeftijd met zijn familie naar het zuiden van Spanje. Hij doorliep de jeugdopleiding van Málaga en tekende drie jaar geleden een contract bij Juventus. Hij speelde vorig jaar nog een duel voor de Nederlandse jeugdploeg voor spelers jonger dan 19 jaar.

AS Roma-trainer Daniele De Rossi is gesprek met Noa Vahle lovend over Dean Huijsen. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.